Değerli öğrencilerimiz;

2020 - 2021 Akademik Takvimi bitimi olan 18 Temmuz 2021 sonrası; Yüksek Öğretim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı görüşleri alınarak, "Kişisel korunma tedbirlerinizi almak koşuluyla" yaz stajı uygulamasına 26 Temmuz - 06 Eylül 2021 tarihleri arasında katılabileceğinizi düşünüyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPACAKLARI İŞLEMLER:

1. Yaz Stajı Başvuru Formu'nu bilgisayarınıza indirmek. Form için tıklayın.

2. İndirdiğiniz formu bilgisayar ortamında doldurmak ve imzalamak. (Form pdf dokümanıdır ve doldurulabilir form şekildedir.)

3. Doldurduğunuz formun 2 adet çıktısını almak.

4. Aldığınız çıktıları, staj yapmak istediğiniz kuruma onaylatmak. (Kurumun, staj yapabilecek durumda olan öğrencileri kontrol edebilmesi için elektronik ortamda imzalanmış üst yazı ve liste, formda bağlantı ve karekod olarak verilmiştir.)

5. Onaylanan formlardan 1 tanesini, formda da belirtilen müstehaklık belgesi ile birlikte danışman öğretim elemanınıza ulaştırmak. (Müdürlüğe gönderilen veya teslim edilen formlar geçersizdir. Bizzat danışman öğretim elemanına ulaştırılması gerekmektedir.)

6. Staj sözleşmesinin müdürlüğümüzce oluşturulabilmesi için önümüzdeki günlerde ilan edilecek duyuruları takip edip doldurmanız için açılacak formu verilecek süreler içinde doldurmak.

Meslek Yüksekokulumuz yaz stajı hakkında yazılan elektronik imzalı yazıya ulaşmak için tıklayınız

31 Mart 2021