Uşak Üniversitesi Senatosu Kararı uyarınca,

2020-2021 Akademik yılı bahar yarıyılında tüm derslerinden başarılı olup mezuniyeti için yalnızca Yaz Stajı uygulaması dersi kalan öğrencilerimizin, staj uygulamasını Uzaktan Eğitim yoluyla yapabilmeleri mümkün olmuştur. Yaz stajı için kurum bulamamış olup mezun duruma gelmiş öğrencilerimize duyurulur.

Yaz stajı için kurum bulan öğrencilerimiz, buldukları kurumlarda staj uygulamasını 26 Temmuz - 06 Eylül 2021 tarihleri arasında  30 iş günü olarak yapabileceklerdir. Bu tarih ve süreler dışındaki tarih aralıkları ve iş günü süreleri, staj uygulaması olarak sayılmayacak, bu durumdaki öğrencilere mesleki kaza sigortası işlemleri yapılmayacak, öğrenciler staj uygulamasına dahil edilmeyeceklerdir.

Öğrencilerimize, elektronik imzalı sözleşmeler 15 Haziran 2021 Salı günü gönderilecek olup, daha önce yayınlanan form 13 Haziran 2021 Pazar gece 23:59 itibariyle kapanacaktır. Form kapatılana kadar, öğrenciler forma erişim sağlayabilir ve düzeltme yapabilirler. İLGİLİ FORM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN.

Öğrencilerimize, e-imzalı form ve yapacakları işlemler hakkında 14 Haziran 2021 Pazartesi günü online toplantı düzenlenecek olup, 100 kişi katılım sınırı olması nedeniyle, sorusu olan veya sorun yaşayan öğrencilerin toplantıya katılımlarının sağlanması uygun olacaktır. (Toplantının video kaydı daha sonra paylaşılacaktır.)

10 Haziran 2021