Yaz Stajı uygulaması için daha önceki formda yer bulamadığını belirtmiş olmasına rağmen staj yapmak istedikleri kurumlara sonradan kabul edilen veya önceki  formda doldurduğu kurumdan farklı bir kurumda staj yapmak isteyen öğrencilerin önceki belirtilen staj tarihleri ve onaylanmış evraklarını danışmanları olan öğretim elemanlarına 12.07.2021 tarihine kadar teslim etmeleri halinde staj yapabilmelerine izin verilecektir.

Formda doldurduğu kurumda staj yapacak öğrencilerin, istenen evrakları 12.07.2021 tarihine kadar Staj Koordinatörü Öğr.Grv. Öymen ZORBA'ya ulaştırmaları gerekmektedir.

12.07.2021 tarihinden sonra ulaşan evraklar işleme alınmayacaktır.

Sözleşme evrakı okulumuza ulaşmayan ve ödev şartlarını sağlayan öğrencilerin danışman öğretim elemanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

SGK işe giriş bildirgesi (mesleki kaza sigortası), staj başlangıç tarihi olan  26.07.2021 tarihinde kurumlara iletilecektir.

07 Temmuz 2021