Ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgını nedeniyle, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ardından üniversitelerde eğitime ara verilmesi sonrası okulumuzda uzaktan eğitime geçiş süreci Yüksek Öğretim Kurulu talimatları doğrultusunda Uşak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sağlanmış ve 2 haftalık aradan sonra hızla uzaktan eğitime geçilmiştir. 2 haftalık ara süresince SHMYO yönetimi uzaktan eğitim ile ilgili eğitimler ile öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sisteme adaptasyonu sağlanmaya çalışılmıştır.

Uzaktan eğitimin, örgün öğretim gören öğrenciler tarafından nasıl değerlendirildiğinin Sağlık Hizmetleri MYO talebi ile yapılan araştırması sonrasında ise yüzümüzü güldüren bir karne ile karşılaştık.

Öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize bu çalışmada yüzümüzü güldüren sonuçlardan dolayı teşekkür ederiz.

Araştırma, Öğr. Gör. İbrahim TÜRKMEN ve Öğr. Gör. Barış SARDOĞAN tarafından yapılmıştır.

22 Haziran 2020